Abonnement

Oplevelser tæt på

Vi ser frem til den nye sæson 2017-2018. Det gør vi blandt andet fordi, at vi nu langt om længe får nye stole på gulvarealet i teatersalen - og nye hynder på den faste opbygning. Det har vi faktisk ønsket os I mange år, og vi ved at mange har efterspurgt det.

Forrige sæson blev et usædvanlig godt år økonomisk - mest på grund af mange, mange total udsolgte Stand-up shows - og dette gør det muligt at forbedre forholdene som beskrevet. GLÆD JER!

Repertoiret er også tilbage i vante former - med blandt andet internationale gæstespil og 3 operaer samt en lang række spændende danske turneproduktioner - i alt 22 forestillinger i den sædvanlige blanding af Teater, Opera, Stand-up og Shows - både med morskab og alvor,. GLÆD JER!

Og vi genindfører et familieteaterrepertoire med 3 forestillinger. GLÆD JER!

I skal som vanligt vælge minimum FIRE forestillinger pr. husstand/medlemskab. Der er kun mulighed for skriftlig indmeldelse - selve indmeldelsestalonen skal sendes, afleveres eller mailes (findes på www.mute.dk) til MusikTeatret, hvorefter den behandles i indkommen rækkefølge. Man modtager så senere et registreringsbevis med bekræftelse af de ønskede forestillinger og med angivelse af placeringer i salen. Til en række forestillinger vil der kun være salg af Gulv-billetter.

Nyhedsbreve og remindere om betalingsfrister udsendes i løbet af sæsonen KUN på mails til abonnenterne,

Go´ sæson til alle! 

Download programmet KLIK HER

Bestil billetter

replika ure replika ure rolex replica ure
© MusikTeatret Albertslund    •    Bibliotekstorvet 1-3    •    2620 Albertslund    •    Telefon: 4364 0244    •    E-mail: kontor@mute.dk