At lære at dø - Mungo Park


 

At lære at dø - Mungo Park

Klimadepressiv lærer + klimauge på folkeskolen

Om du er klimaaktivist, lidt ligeglad, eller sikker på at teknikken nok skal klare problemerne, vil Mungo Parks bud på en klimaforestilling anno ’22 møde dig!

Der er klima-uge i forstaden. Elin er en klimadeprimeret og angstramt biologilærer på folkeskolen. Andreas er nyansat i kommunens optimistiske miljøforvaltning. Vi følger de to offentligt ansatte i hvad der viser sig at blive en tragikomisk og skæbnesvanger uge for byen.

Mungo park har researchet sig ind i provinskommuners klimatiltag og de mennesker, der skal udføre dem, og det er der kommet dette small-town dramedy ud af. På scenen blander det lokale, almenmenneskelige sig med store, globale og provokerende klimatænkere, der opfordrer til kamp, som Andreas Malm og Naomi Klein, og de mere pessimistiske teoretikerne som Roy Scranton, der siger, at vi skal ”lære at dø”, fordi det er den eneste måde hvorpå vi kan begynde at leve. Men findes der stadig andre udveje? Og hvis de findes – tør du så gå hele vejen?

Oplev Rikke Westi og Sebastian Aagaard-Williams på scenen akkompagneret af en gruppe lokale folkeskolebørn fra Allerød i en eksperimenterende videoscenografi.

Medvirkende: Sebastian Aagaard-Williams og Rikke Westi Instruktion og tekst: Viktor tjerneld Scenografi: Peter Schultz

Unummererede pladser

 

  • Spilletid:
    Genre:
    Censur:
  • 90 min.
    Teater
    Ingen